Aktuellt

Se även aktuell information på Facebook

Maila mig för den senaste informationen om var du kan gå klass för mig:  evelyn.kalmer@live.se , eller följ mig på fb, där hittar du alltid det senaste.

Jag försöker skapa utrymme för de där små stunderna av lycka, de som plötsligt bara är där,, mellan två andetag. Att tillbringa tid i naturen, skogen på min SUP eller min matta ger mig det andningshål jag behöver. Om du känner att jag kan hjälpa dig, att hitta de stunderna, på mattan, i skogen eller på vattnet, hör gärna av dig. Har du en längtan efter en djupare kontakt med dig själv? Kontakta mig så hittar vi en tid för ett möte.

Kontakta mig gärna om du har frågor.

Är ni en grupp/ företag  som vill starta en egen kurs med Yoga? Kontakta mig så hittar vi en dag och tid som passar er.

Vill du och din vän, partner, fru, man Yoga på andra tider/platser som passar er? Kontakta mig så skräddarsyr vi ett paket som passar er.

Kom ihåg, du utgår alltid från dig själv, din kropp och dina förutsättningar och glöm inte, DU är fantastiskt.

Har du några frågor eller funderingar, kontakta mig. Det enda du behöver för att utföra Yoga är en kropp, DIN kropp. Yoga är inte något mystiskt eller akrobatik på hög nivå. Yoga är ett tillstånd.  Det tillstånd som får dig att må så mycket bättre, som inträffar när vi är i balans, den balansen skapar vi på yogamattan, när vi flyttar vårt fokus från vårt sinne ut i vår kropp.

Är du intresserad av SUPYOGA / BOARDYOGA, kontakta mig för kurs.

Jag ser fram mot att möta dig på mattan och på brädan. Följ mig gärna på facebook.

Namaste´

Välkommen!

evelyn.kalmer@live.se  tel.070-8840987